ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επίσκεψη μελέτης: Ελλάδα 23 Μαρτίου – 27 Μαρτίου 2015. Στα πλαίσια του έργου “Dezvoltare rurala durabila prin revitalizarea mestesugurilor”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 27 Μαρτίου η επίσκεψη μελέτης που διοργάνωσε η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ-ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Α.Ε. στα πλαίσια του έργου  “Dezvoltare rurala durabila prin revitalizarea mestesugurilor”, στο οποίο η εταιρεία μετέχει ως διακρατικός εταίρος με συντονιστή εταίρο τη Ρουμανία.

Στην επίσκεψη μελέτης συμμετείχαν ωφελούμενοι από τη Ρουμανία, οι οποίοι με το πέρας των εργασιών συζήτησαν και αποτίμησαν  με τους εκπαιδευτές και τους διοργανωτές τα αποτελέσματα της επίσκεψης μελέτης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής οι ωφελούμενοι άντλησαν πληροφορίες και αντήλλαξαν απόψεις με έλληνες χειροτέχνες και εμπόρους χειροτεχνικών ειδών, καθώς και με φορείς που στηρίζουν την παραγωγή και εμπορία των ειδών αυτών στην Ελλάδα.

Επίσης άνοιξαν διαύλους επικοινωνίας με Έλληνες δημιουργούς χειροτεχνικών προϊόντων προκειμένου να σχεδιαστούν μελλοντικές συνεργασίες σε επίπεδο τεχνογνωσίας και διοργάνωσης εκθέσεων σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Παρακολούθησαν εργαστήρια σχετικά με την επιχειρηματικότητα τα οποία συμπλήρωσαν τις γνώσεις τους σε ότι αφορά το τρίπτυχο παραγωγή-προώθηση-πώληση. Παράλληλα τους μοιράστηκε σε έντυπη μορφή το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποίησαν οι εκπαιδευτές προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο στις μελλοντικές επιχειρηματικές τους προσπάθειες.

Οι ωφελούμενοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την διοργάνωση, την οποία χαρακτήρισαν άρτια, τη διαμονή και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της επίσκεψης μελέτης, το οποίο χαρακτήρισαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς αποτέλεσε για αυτούς πηγή πληροφοριών, γνώσεων και νέων εμπειριών.

Η επίσκεψη μελέτης έληξε με τους ωφελούμενους να εκφράζουν την ελπίδα ότι αυτή η επίσκεψη θα αποτελέσει την αρχή μιας πιο στενής συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων και Ρουμάνων επαγγελματιών στο κλάδο των χειροτεχνικών προϊόντων.

Η επίσκεψη μελέτης ολοκλήρωσε τις εργασίες της σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου «AcropolisSelect» και πήραν μέρος, όπως προαναφέραμε, οι ωφελούμενοι, οι εκπαιδευτές και εκπρόσωποι της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ.

Κατηγορία: Τελευταία Νέα