Έως 2.700 € επιδότηση σε 50.000 ανέργους μέσα στον Απρίλιο

t-shirt

«Χρυσή» επιταγή για την είσοδο στην αγορά εργασίας προσφέρει η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων σε 50.000 ανέργους. Το νέο πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης θα βρει εφαρμογή σε όλη την Ελλάδα και δίνει 2.700 ευρώ. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά εντός του Απριλίου. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την εργασία τους στις επιχειρήσεις, δεδομένου ότι επιδοτούνται στο σύνολο τους οι ασφαλιστικές εισφορές για 12 μήνες.

Δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι άνεργοι νέοι σε όλη τη χώρα ηλικίας έως 29 ετών. Συμμετέχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πτυχιούχων θα πάρουν 2.700. Αντίστοιχα, οι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας (Λύκειο, ΙΕΚ, TEE) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο) θα εισπράξουν 2.400 ευρώ. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα δωδεκάμηνης εργασίας σε επιχειρήσεις στις οποίες επιδοτούνται στο σύνολο τους οι ασφαλιστικές εισφορές.

 Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι:


…περισσότερα

Κατηγορία: Voucher, Voucher Ανέργων 18-29 ετών, Σεμινάρια για ανέργους
Ετικέτες: , , ,

Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ στον κλάδο του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (Voucher Τουρισμού 25-29)

Voucher Τουρισμού 25-29 ετών

Η δράση (Voucher Τουρισμού 25-29ΑΦΟΡΑ 8.000 άνεργους νέους, ηλικίας από 25 εως 29 ετών, απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2ο-βάθμιας εκπαίδευσης.

Το σχέδιο προβλέπει

  • Θεωρητική Κατάρτιση 120 ωρών σε εξειδικευμένες δεξιότητες
  • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, συνολικής διάρκειας 480 ωρών και με διάρκεια που δε θα υπερβαίνει τους 6 μήνες

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την
φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

Voucher Τουρισμού 25-29
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Κατηγορία: Σεμινάρια για ανέργους

Αναγγελία Ακύρωσης του Υπ’αριθ. (Pax 1-9 / 31-03-2015) Ανοιχτού Διαγωνισμού

Κατηγορία: Pax - Προμήθειες

Δημόσια αναγγελία πρόθεσης σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών Decis 1-11

Δημόσια αναγγελία πρόθεσης σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών Decis 1-11

Κατηγορία: Decis - Προμήθειες

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού (Pax 1-10 / 31-03-2015)

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο:

«ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Αρ. Προκήρυξης: PAX-1-10/31-03-2015

Κατηγορία: Pax - Προμήθειες

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού (Pax 1-9 / 31-03-2015)

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο:

«ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Αρ. Προκήρυξης: PAX-1-9/31-03-2015

Κατηγορία: Pax - Προμήθειες

Επίσκεψη μελέτης: Ελλάδα 23 Μαρτίου – 27 Μαρτίου 2015. Στα πλαίσια του έργου “Dezvoltare rurala durabila prin revitalizarea mestesugurilor”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 27 Μαρτίου η επίσκεψη μελέτης που διοργάνωσε η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ-ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Α.Ε. στα πλαίσια του έργου  “Dezvoltare rurala durabila prin revitalizarea mestesugurilor”, στο οποίο η εταιρεία μετέχει ως διακρατικός εταίρος με συντονιστή εταίρο τη Ρουμανία.

Στην επίσκεψη μελέτης συμμετείχαν ωφελούμενοι από τη Ρουμανία, οι οποίοι με το πέρας των εργασιών συζήτησαν και αποτίμησαν  με τους εκπαιδευτές και τους διοργανωτές τα αποτελέσματα της επίσκεψης μελέτης.

διαβάστε περισσότερα…

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού (Dimitra 1-5 / 23-3-2015)

Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υπηρεσιών με τίτλο: Σχεδιασμός, επιμέλεια, εκτύπωση και αναπαραγωγή υλικών δημοσιότητας

Αρ. Προκήρυξης: DIMITRA-1-5/23-3-2015

Κατηγορία: Dimitra - Προμήθειες

Επίσκεψη μελέτης: Ελλάδα 23 Μαρτίου – 27 Μαρτίου 2015, στα πλαίσια του έργου “Dezvoltare rurala durabila prin revitalizarea mestesugurilor”

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Α.Ε., στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών «mentoring» σε ειδικούς εκπαιδευτές και συμβούλους  και μέσω της μελέτης και παρουσίασης εμπειριών καλών πρακτικών στην Ελλάδα συμμετέχει ως Διακρατικός εταίρος στη σύμπραξη με τίτλο “Dezvoltareruraladurabilaprinrevitalizareamestesugurilor” » με συντονιστή εταίρο τη Ρουμανία.

Στα πλαίσια της σύμπραξης αυτής οργανώνεται επίσκεψη μελέτης στην Ελλάδα με ημερομηνία έναρξης την 23η Μαρτίου 2015 και λήξης την 27η Μαρτίου 2015.

Συγκεκριμένα : Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα 13.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Τεχνικής Εκπαιδευτικής η έναρξη των εργασιών της επίσκεψης μελέτης στα πλαίσια του έργου “Dezvoltareruraladurabilaprinrevitalizareamestesugurilor” με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών Ελλάδας και Ρουμανίας για την ανάπτυξη και εξέλιξη των χειροτεχνικών επαγγελμάτων.

διαβάστε περισσότερα…

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Έρευνα Αγοράς Σχεδιασμός, Επιμέλεια, Εκτύπωση και Αναπαραγωγή Υλικών Δημοσιότητας για το έργο Dimitra ID:129297

Κατηγορία: Έρευνες αγοράς

Έρευνα Αγοράς Υπηρεσίες Προώθησης και Ενημέρωσης

Κατηγορία: Έρευνες αγοράς

Νέο Voucher ανέργων 29-64 ετών

Πιστοποίηση από το ΤΕΙ Αθήνας

141017_health

KNX trainning

infocert